Barnets Fødselsdags Fotobog med Foto.com

Barnets Fødselsdags Fotobog med Foto.com

Fødselsdag

Babys Første År som unik fotobog:

Det første år af dit barns liv vil være fuld af overraskelser, men der er én ting, du ikke skal blive overrasket over: du vil tage flere billeder, end du nogensinde har i dit liv. Og med rette! Når du får et minuts pause efter at første fødselsdagsfest, sæt dig da ned og gå gennem dine fotos og udvælg de allerbedste til fotobogen om dit barns første år. Bed også gerne bedsteforældre, tanter og onkler om nogle af deres bedste billeder, og måske en eller to af deres foretrukne historier, og du kan sætte dem sammen i en fotobog som hele familien vil nyde.

Du kan lave en ny fotobog hvært år. Du kan få lave fotobøger i mange forskellige formater. Hos Foto.com har vi et bredt sortiment af fotobøger, hvor du kan finde både store og små fotobøger i kvadratiske og rektangulære formater og i forskellige prisklasser. Du kan vælge mellem 25 forskellige bogtyper og formater. Der er en fotobog til enhver lejlighed.

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.