Hvorfor tager vi så mange billeder/foto? Hvad bruger vi dem til?

Hvorfor tager vi så mange billeder/foto? Hvad bruger vi dem til?

Fotografen

Elsker du også at tage billeder?

I dag findes der mange forskellige måder og grunde til at tage billeder.Her er de mest brugte:

Konfirmationsbilleder

1. Traditionelle billeder
Jeg vil kalde dem begivenhedsbilleder såsom: bryllupsbilleder, barnedåbsbilleder, konfirmationsbilleder, graviditetsbilleder, fødselsbilleder, festbilleder, feriebilleder og meget mere. Disse billeder tager vi for at huske alle disse gode øjeblikke.

bryllupsbilleder

2. Professionelle billeder
Så har vi de mere udstillede billeder som generelt er taget af en fotograf eller af en person som er rigtig god til at tage fotos. Det er tit fotos som man vil sætte i rammer eller bruge til invitationer eller andet. Disse billeder vil vi normalt få fremkaldt.

En rigtig selfie

3. Øjebliksbilleder
Så er der den nye trend som jeg vil kalde “øjebliksbilleder” disse billeder er generelt taget med vores smartphone og meningen ved dem er at fortælle vores venner på Facebook eller Twitter hvor vi er og hvad vi laver. Det er ikke specielt nogle billeder som vi vil hænge op eller få fremkaldt, men det beskriver hvad vi har spist, hvor vi har spist, hvor vi er på ferie og meget mere! Det er lidt det samme med Instagram billeder, her er billederne dog kvadratiske og der bruges forskellige filters til at lave billederne mere spændende at se på.

natur billeder

4. Kunstneriske billeder
Til sidst har vi de kunstneriske billeder, Her er det tit en hobby og disse billeder tages tit med et rigtigt godt kamera. Der tages billeder af blomster, regndråber, dyr, himlen… disse billeder er tit taget med den ide at hænge dem op eller give dem i gave.

Fotografier er en måde at udtrykke følelser, at røre, at elske. Hvad du har fanget på foto er fanget for evigt … Billeder husker små ting, længe efter du har glemt alt om dem. Det er en kunstart der handler om at finde noget interessant i en almindelig situation. I enkle vendinger registrerer billeder en farveskala af følelser på det menneskelige ansigt, jordens og himlens skønhed som mennesket har arvet, og det væld og forvirring mennesket har skabt.

Hos foto.com kan du få fremkaldt dine billeder i 16 forskellige størrelser og formater, du kan både tilføre kanter, rammer, skrift, designs og hvide rammer. Til de rigtigt gode billeder kan du få dem fremkaldt i plakatstørrelse, på lærred eller aluminium.  Online fotofremkaldelse er en teknik, der bruges til at fremkalde fotos i forskellige former via internettet. Online fotofremkaldelse tilbyder dig hurtig ekspedition, lave omkostninger og en høj kvalitet. Hos foto.com fremkaldes dine billeder på Kraftigt Fuji Crystal Archive Paper Supreme® papir (226µ, 238 gr/m²) specielt egnet til professionelt brug. Fremkaldelses Processen er sølv print på Fuji Frontier® for stærke farver og en god skarphed (under normal eksponering).

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.