Design en personlig årbog fra 2014 med Foto.com’s Fotobøger

Design en personlig årbog fra 2014 med Foto.com’s Fotobøger

fotobog foto.com

Find dine bedste fotografiske øjeblikke fra 2014 og design din personlige Fotobog

Endnu et år er gået, og det er tid til at se tilbage på de bedste oplevelser fra 2014. Med Foto.com får du mulighed for at samle både små og store begivenheder, så du kan tænke tilbage på det forgangne år.

Tiden går hurtigt, og 2014 er omme – et år der er værd at huske! I løbet af et helt år tages der mange billeder med både kamera og smartphone. Desværre går de ofte i glemmebogen, fordi de ligger på computeren eller smartphonen. Med en årbog kan du omsætte billederne til en personlig bog, du kan finde frem til en hver anledning. Dette er en glædelig måde at tænke tilbage på det forgangne år med familie og venner. Årbogen er ikke kun et godt minde, men også en perfekt gave til dem du holder af.

Ganske særlige oplevelser

Vores luksus fotobog er perfekt til børn da siderne er kraftige og lette at tørre af. Bogen er sammensat af ringbind hvilket gør den meget solid og let at bladre i. Find et godt billede af hver familie medlem og lav en side med hvert billede! Det er en hyggelig måde at lære barnet hvordan de allesammen hedder! Morfar, Oldemor, Kusine Helle, Tante Susanne…

Hos foto.com kan du vælge blandt en masse formater og størrelser!

Luksus-fotobogen er den mest eksklusive af vores fotoalbumer: Den har  spiralryg og printes på kraftigt papir 250g, omslaget kan gøres helt  personligt! Det er også en smart løsning, hvis du laver bøger til børnene, da det kraftige papir gør det lettere for barnet at vende siderne og den blanke overflade gør siderne meget mere solide, og så er de tilmed rare at røre ved!

For at oprette dine personlige fotobøger kan du bruge vores online program eller vores off-line program, som du kan downloade direkte på din computer. Du vil finde en masse forskellige temaer, layouts og skrifttyper. Det er nemt, sjovt og inspirerende at skabe sin personlige fotobog, og resultatet er fantastisk.

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.

Posted by Stephan PIRE