Tilbage i skole: Lav en skoleårs fotobog!

Tilbage i skole: Lav en skoleårs fotobog!

klassefoto

Fra børnehave til skole og videre til gymnasium- dine børn kommer til at blive uddannet flere gange i deres liv. Så her kommer nogle ideer til at gemme alle disse gode billeder.

1. Lav en fotobog over barnets skoleår.

2. Saml alle klasse billederne og lave en flot fotobog. En god ide til studentergave

3. Lav en sjov fotobog med alle Første skoledags billederne. Lige fra børnehaven til universitetet.

http://dk.foto.com/fotobog.php

4. Eller saml det hele i en Skoleafslutnings fotobog. Fra børnehave til skole og videre til gymnasium- dine børn kommer til at blive uddannet flere gange i deres første leveår. Hvorfor ikke samle alle de billeder du kan og opret en skoleafslutnings-fotobog? Det ville en god afgangsgave, og dit barn vil elske at have alle disse minder samlet på ét sted. For at give det lidt ekstra touch, kan du scanne og indsætte samtlige eksamensbeviser, der er blevet modtaget i årenes løb. Samlet set er denne type fotobog en god måde at vise dit barn de gode stunder og minde om hvor at flid betaler sig.

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.