Lav din helt personlige KOGEBOG med Foto.com’s flotte Fotobog

Lav din helt personlige KOGEBOG med Foto.com’s flotte Fotobog

en GOD måde at bevare familiens opskrifter – LAV DIN personlige kogebog

Dette kan være både sjovt og udfordrende . Lav flot kogebog med opskrifter og farvefotografier af dine opskrifter! En rigtigt god måde at bevare både mormors opskrifter og dine egne opskrifter, Med Foto.com’s Fotobog kan du være stolt over at dele den med dine venner og familie .

mad

Du har brug for :

  • Dine yndlingsopskrifter
  • billeder af de færdige retter
  • En computer med internet forbindelse

1. Saml alle dine opskrifter og skriv dem rene på et word dokument. Det vil gøre det hele lidt lettere. Når du begynder at lave din Fotobog kan du bare kopiere teksterne direkte fra dit word dokument til Fotobog’s programmet.

2. Saml alle dine billeder af de færdige retter og navngiv dine billed filer i fælge navnet på opskriften.

3. Når at dette er klart så sæt dig ned og planlæg din kogebog. Hvilken orden du hqve til dine retter! Vil du lave et register af alle retterne på den første side. Skal forretterne førstm fulgt at hoved retter og tilsidts dessert? Hvad med bage opskrifter? Når først alt dette er på plades går det ret hurtigt at lave din kogebog.

4. Gå ind på Foto.coms hjemmeside www.foto.com og vælg det fotobogsformat som du synes bedst om. Hvis du har madopskrifter som har rigtig mange ingredienser egner sig en fotobog med større sider, som f.eks. en Gala fotobog A4 (højformat). Har du flere opskrifter med få ingredienser vil vores Kvadratiske Fotobog passe bedst.

5. Når du har valgt din Fotobog så tryk på bestil. Her kan du vælge om du ønsker at arbejde online eller ofline. Åben det valget program og  og design indbindingen til fotobogen. Her egner sig særligt et flot billede af din bedste ret. Giv bogen et navn.

6. Lav din personlige Kogebog med softwaren. Dobbeltsiderne kan du f.eks lave med en opskrift på højresiderne og billeder af det færdige retter på venstresiderne, lige som du har lyst til. Opskriften kan du redigere ved at indsætte et tekst feldt og kopiere det direkte fra dit word dokument.

7. Når du er tilfreds vil du kunne se din Fotobog som 3d visning. Er du tilfreds skal du bare trykke på bestil og betale med dit kreditkort elle anden betalings methode. Hvis det er en gave kan du også få den sendt direkte til modtageren.

Det allervigtigste er, at du hygger dig og har det sjovt!
HilsenJulie