Lav dine personlige ABC Fotobøger med Foto.com

Lav dine personlige ABC Fotobøger med Foto.com

ABC Fotobog

ABC bøger er en af de første ting som du vil få til dit barn, men hvorfor ikke lave din helt egen ABC fotobog med billeder af ting som dit barn kender hjemmefra.

ABC bøger derude er et stort hit og tjener et nyttigt formål, men på dette punkt har eksempler som “B for Banan” været gjort i evigheder. Hvorfor ikke skabe en helt personlig ABC bog til dit barn, der er fyldt med de mennesker, steder og ting, som han eller hun er bekendt med?

Hos foto.com kan du vælge blandt en masse formater og størrelser!

Luksus-fotobogen er den mest eksklusive af vores fotoalbumer: Den har  spiralryg og printes på kraftigt papir 250g, omslaget kan gøres helt  personligt! Det er også en smart løsning, hvis du laver bøger til børnene, da det kraftige papir gør det lettere for barnet at vende siderne og den blanke overflade gør siderne meget mere solide, og så er de tilmed rare at røre ved!

For at oprette dine personlige fotobøger kan du bruge vores online program eller vores off-line program, som du kan downloade direkte på din computer. Du vil finde en masse forskellige temaer, layouts og skrifttyper. Det er nemt, sjovt og inspirerende at skabe sin personlige fotobog, og resultatet er fantastisk.

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.

Posted by Stephan PIRE