Den ideelle fotobog til børn! En familie billedbog!

Den ideelle fotobog til børn! En familie billedbog!

artist

En god ide til små børn er at lave en Familie billedbog!

Vores luksus fotobog er perfekt til børn da siderne er kraftige og lette at tørre af. Bogen er sammensat af ringbind hvilket gør den meget solid og let at bladre i. Find et godt billede af hver familie medlem og lav en side med hvert billede! Det er en hyggelig måde at lære barnet hvordan de allesammen hedder! Morfar, Oldemor, Kusine Helle, Tante Susanne…

Hos foto.com kan du vælge blandt en masse formater og størrelser!

Luksus-fotobogen er den mest eksklusive af vores fotoalbumer: Den har  spiralryg og printes på kraftigt papir 250g, omslaget kan gøres helt  personligt! Det er også en smart løsning, hvis du laver bøger til børnene, da det kraftige papir gør det lettere for barnet at vende siderne og den blanke overflade gør siderne meget mere solide, og så er de tilmed rare at røre ved!

For at oprette dine personlige fotobøger kan du bruge vores online program eller vores off-line program, som du kan downloade direkte på din computer. Du vil finde en masse forskellige temaer, layouts og skrifttyper. Det er nemt, sjovt og inspirerende at skabe sin personlige fotobog, og resultatet er fantastisk.