Foto.com sender nu med UPS! Kvalitets levering!

Foto.com sender nu med UPS! Kvalitets levering!

Foto.com sender med UPS

Design dine persolige foto produkter og sendt lige til døren med UPS! Kvalitets levering!

Forbrugerne  stiller  flere  krav  end nogensinde før når de handler på internettet. Dette gælder både bestillingsmetoder, betalingsmuligheder og levering.

Vi har kunder i mange forskellige lande og de forventer at  det er  hurtigt, let og praktisk at bestille hos os,  uanset  afstanden. UPS’  store transportnetværk, avancerede teknologiske løsninger og deres  rygte som en yderst professionel virksomhed  hjælper os til at betjene vores kunder bedre.

En brugervenlig og differentieret onlineshopping – oplevelse er afgørende for FOTO.com

Den gode oplevelse fortsætter, efter at købet er afsluttet,  og det indbefatter god kommunikation om  levering af  pakken  og  overholdelse af leveringsaftalen  er  af yderste vigtighed  for for at  skabe loyalitet hos kunderne.
UPS-teknologien gør det muligt for foto.com at kommunikere proaktivt via e-mail under hele leveringsprocessen, og pakkerne kan spores online. Med UPS er det også muligt at tilbyde forskellige leveringsmuligheder, lige fra sikker levering direktetil kundens dør til levering til et opsamlingssted, hvor kunden kan hente pakken, når det passer.Det allervigtigste er, at vi kan tilbyde en bedre og hurtigere service til vores kunder.

Prøv Foto.com NU!

Prøv foto.com nu