Er du også træt af at sortere dine billeder? Så lav en flot Fotobog!

Er du også træt af at sortere dine billeder? Så lav en flot Fotobog!

7333055-a-pile-of-photographs-arranged-into-a-background

Er du også træt af at sortere dine billeder? Så lav en flot Fotobog hos Foto.com

Vi kender det allesammen! Vi får fremkaldt vores billeder og så ligger de i en stor bunke indtil vi en dag tager os sammen til at købe en masse fotolommer og samle dem i et fotoalbum!

Idag er vi så heldige at der findes programmer hvor vi kan gå ind og bestille alle vores foto direkte printet i en flot fotobog.

Sådan gør du:

1. Saml alle dine billed filer på din computer og læg dem i en mappe.  En god ide er at navngive dine billedfiler i den rækkefølge du ønsker dem i din bog

2. Gå ind på Foto.coms hjemmeside www.foto.com og vælg det fotobogsformat som du synes bedst om. Du kan vælge alle slags formater. Den mest brugte er Gala Fotobogen.

3. Når du har valgt din Fotobog så tryk på bestil. Her kan du vælge om du ønsker at arbejde online eller ofline. Åben det valget program og  og design indbindingen til fotobogen. Her egner sig særligt et flot billede af din bedste ret. Giv bogen et navn.

4. Når du er tilfreds vil du kunne se din Fotobog som 3d visning. Er du tilfreds skal du bare trykke på bestil og betale med dit kreditkort elle anden betalings methode. Hvis det er en gave kan du også få den sendt direkte til modtageren.

Pile-of-Photographs460x300

Det allervigtigste er, at du hygger dig og har det sjovt!
Hilsen
Julie