Brug dine mobilbilleder og lav en flot fotobog!

Brug dine mobilbilleder og lav en flot fotobog!

Sony-Tablet-S1-1

Du kender det sikkert godt. Du har hundredvis, hvis ikke tusindvis af billeder liggende på din mobil eller tablet – billeder som du sjældent får set.

Selvom man naturligvis også ret let kan dele billeder og billedalbums med andre på nettet, så er det nu alligevel noget ganske særligt at få en fysisk og indbundet fotobog i papir.

Der er formentlig også enkelte i din familie eller omgangskreds, der ikke rider lige så meget på den digitale bølge som dig selv, og som vil blive rigtig glade for en fysisk fotobog – for eksempel ens forældre eller bedsteforældre. Min egen erfaring siger, at får bedsteforældrene en fotobog fyldt med billeder af børnebørnene, ja så er glæden – og arven – sikret!

Hos www.foto.com kan du let og hurtigt lave dine billeder om til en Flot Fotobog eller FotoAlbum.

Ens billeder bliver på den måde nemt og enkelt til en fotobog med softcover eller Hardcover. Det er således også muligt at designe sin fotobog i løbet af en ferie og få tilsendt det færdige resultat inden hjemkomsten.

Det er muligt at designe sin fotobog offline for senere at bestille den online. Her kan det færdige resultat ses inden bestillingen. Den detalje er faktisk meget fin, da man så kan slå tiden ihjel på bus- eller togturen til og fra arbejde med at få sat bogen helt rigtig op.

Hyg dig!