Bryllups Fotobog: Her er nogle gode tips til at lave den selv!

Bryllups Fotobog: Her er nogle gode tips til at lave den selv!

Smukk fotobøger til bryllup

Når den store dag er overstået sidder man generelt med et hav af billeder som både fotografen, familien og gæsterne har taget! Derfor vil vi råde dig til at lave en eller flere fotobøger af den store dag!

1. Kontakt venner og familie

Send en email til de venner og familie som var med til dit bryllup og bed dem om at sende dig alle de billeder de har taget af den store dag. En god ide er at lave en Dropbox hvor de allesammen kan uploade deres billeder.

2. Sorter dine billeder

Sæt dig ned ved din computer og lav en masse forskellige mapper .Eksempel: Kirken eller kommunen, Gode billeder af parret, Hans familie, Hendes Familie, Cocktail, Middag, Taler, Børn, Festen…! Sorter derefter dine billeder i de forskellige mapper. Dette vil give dig et godt overblik over hvilken slags fotobog du har lyst til at lave. Mange par kan godt lide at lave en flot bog med alle de bedste billeder af parret og en anden som beskriver hele brylluppet. Slip din fantasi fri og iscenesætt jeres bryllup som du ønsker det.

3. Skan forskellige vigtige minder fra dagen

En super ide er at samle alle de forskellige minder fra dagen såsom taler, sange, tegninger og andre sjove ting. Få fat i en skanner og scan dem i jpg format.Hvis du ikke har en scanner kan du tage billeder af dem med din smartphone.

4. Find den bogtype om du bedst kan lide

Du kan få lave fotobøger i mange forskellige formater. Hos Foto.com har vi et bredt sortiment af fotobøger, hvor du kan finde både store og små fotobøger i kvadratiske og rektangulære formater og i forskellige prisklasser. Du kan vælge mellem 25 forskellige bogtyper og formater. Der er en fotobog til enhver lejlighed.

5. Fortæl din historie

Når du først har valgt din Fotobog skal du bare gå ind på vores hjemmeside og oplade dine billeder fra en mappe af gangen, det gør det mere overskueligt. Forbered de ting som du gerne vil have med i bogen. Du kan skrive tekster og beretninger under dine billeder. Når du synes at din historie er klar så husk at kigge den forsigtigt igennem og se om du ikke har glemt nogle billeder eller glemt at skrive en tekst. Er du tilfreds med din Fotobog, så skal du bare trykke bestil. Derefter vil din bog og billeder oplades. Du vil derefter komme til en adresse side her er det også vigtigt at du tjekker at adressen er rigtig. Bestil og betal og ca en uge senere vil du modtage din fotobog leveret til døren.

6. Del din fotobog

Når du har bestilt og betalt din fotobog vil du modtage en e-mail et par dage senere med et link til dit Fotorama. Dit fotorama er en online version af din fotobog som du kan bladre i. Brug dette link og send det til din familie og venner så de også har et godt minde fra din store dag. Hvis nogle af dine gæster ønsker en kopi af bogen kan du gå ind på foto.com hjemmesiden og bestille den i flere eksemplare og få den sendt direkte til dem.

HilsenJulie