Babys Første Fotobog med Foto.com

Babys Første Fotobog med Foto.com

Baby fotobog

Dit barns første år vil være fuld af overraskelser og smukke øjeblikke, så derfor vil du nok tage flere billeder, end du nogensinde har i dit liv.

Så hvorfor ikke tage lidt tid til at sætte alle disse smukke og sjove billeder i en flot fotobog? Når du får et minuts pause, sæt dig da ned og gå gennem dine fotos og udvælg de allerbedste til fotobogen om dit barns første år. Du kan også bedsteforældre, tanter og onkler om nogle af deres bedste billeder, og måske en eller to af deres foretrukne historier, og du kan sætte dem sammen i en fotobog som hele familien vil nyde.

Babybogen

Hos foto.com kan du finde precist de format som du ønsker blandt 25 forskellige formater og bogtyper Se her! Benyt også de nye designskabeloner!  Skab fantasifulde og kreative gaver

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.

Posted by Stephan PIRE