Planlæg konfirmationen med Foto.com

Planlæg konfirmationen med Foto.com

RB_PLUS__Konfirmand_537617a

Planlæg din konfirmation med Foto.com!

Det er altid dyrt og stressende at planlægge dit barns store dag! Derfor har jeg lavet en lille liste over hvordan du kan planlægge dit barns konfirmation let og billigt med foto.com

Învitation1.Invitationer

Når først stedet er fundet er det næstvigtigste at invitere familien og vennerne. Der findes en masse flotte færdige Invitationer hos boghandlerne, Men det er da lidt sjovere at lave sine egne invitationer!. Hos foto.com kan du slippe fantasien fri! Det eneste du har brug for er et flot billede af konfirmanden. Du kan vælge mellem 3 slags kort. Traditionelt enkeltsidet kort, dobbeltsidet kort eller det helt simple postkort i 11 forskellige størrelser. Alt fra det meget brugte aflange kort til det mere designeragtige kvadratiske kort. De personlige fotokort leveres i pakker med 10 kort og hvide konvolutter.

 

 post-34809-1280516843
2.Bordplan – En flot bordplan i plakatstørrelse på ægte fotopapir!

Så er der bordplanen. At lave bordplan er tit en tidskrævende proces da man gerne vil have at gæsterne er glade for deres pladser og deres sidemand. Når først du har styr på det, så er en flot måde at udstille din bordplan at lave et flot design med tegninger af bordene og skrive navne på hver plads. Du kan også bruge lidt tid på at finde et lille billede af hver gæst og sætte det på ud for deres plads. Hvis du får fat i Photoshop eller Powerpoint kan du let lave et flot design. Husk at gemme det som jpg fil. Når du først har din jpg fil kan du let og hurtigt gå ind på foto.com siden og bestille din bordplan i plakat størrelse. Der findes 12 størrelser at vælge fra og de er alle lavet på ægte Fujicolor Crystal Archive Type DPII fotopapir,

 

Menu3.Menukort

Mange folk kan godt lide at stille et kort med menuen på bordene. Hvis du ønsker Menukort så kan du bruge de aflange dobbeltsidet kort hos foto.com. sæt et flot billede af konfirmanden på forsiden og skriv menuen inde i kortet. Disse fotokort leveres i pakker af 10 ens kort.

 

 

IMG_0923

 

4.Dekoration af salen

En flot og sjov måde at dekorere salen på, er ved at finde en masse billeder af konfirmanden og få dem lavet som plakater. Hæng dem op rundt i salen. Du kan også hænge dem op i rækkefølge. Ex. Martin 1 år, Martin 2 år… Hos Foto.com finder der 12 størrelser af vælge mellem og der er alle lavet på ægte Fujicolor Crystal Archive Type DPII fotopapir. Du kan også bestille plakat hængere i samme størrelse som dine plakater.

 

cwde-geschenke-glas-und-keramik-details-fototasse-blumen5.Til Kaffen

Vi du godt have at din fest er rigtig unik, så kan du bestille flotte hvide kaffekrus med konfirmandens billede på. Dine gæster kan derefter tage deres krus med hjem som minde om den gode fest. Hos Foto.com går det hurtigt, find et flot billede og bestil dine fotokrus online. De bliver leveret sikkert lige til døren.

 

 

rsz_product_pfb6. Gratis fotobøger online til alle

Efter en god fest står man tit med flere hundrede billeder som man aldrig når at vise til alle gæsterne. En sjov og god ide er at sætte dem i en online fotobog. Design din fotobog offline hos foto.com og send et link direkte til alle gæsterne. Du kan også dele den på Facebook. Brug dette link til at downloade programmet. Dine gæster kan derefter selv gå ind og bestille en rigtig Fotobog hvis de ønsker det.

 

 

Takkekort-Konfirmation-HjSi7.Takkekort

Når først den gode fest er ovre og konfirmanden er blevet forkælet skal der sendes takkekort ud. Vælg det bedste billede af konfirmanden. Her er det traditionelle enkeltsidet kort flot at bruge. Vælg det format du ønsker og upload dit billede i jpg format til foto.com siden. Få konfirmanden til at skrive en flot takke besked eller et digt som passer til alle gæsterne og bestil. De personlige fotokort leveres i pakker af 10 kortmed hvide konvolutter i passende størrelser. Når du har modtaget dine kort kan konfirmanden skrive en personlig besked og takke for gaven. Du kan også gå ind på vores online Facebook version og skrive personlige kort med en forskellig besked til hver gæst. Du kan vælge at sende kortet med posten eller at sende de gratis pr e-mail.

 

index8. Et flot lærrede med billede af konfirmanden

Prikken over i’et! Bedsteforældrene skal da have det flot foto på lærrede af konfirmanden. Hos foto.com kan du bestile det traditionelle foto på lærrede i 21 forskellige størrelser. Du kan også bestille den mere moderne version som laves på Plexiglas eller Aluminium.

 

Hav en rigtig god fest

Hilsen Julie