Black Friday også hos Foto.com

Black Friday også hos Foto.com

Black Friday hos Foto.com

Black Friday hos Foto.com

Foto.com vil du finde en hel masse fantastiske tilbud.
Så skriv datoen ned og kom og besøg vores hjemmeside Fredag den 28 November fra midnat til midnat.

Hvad er Black Friday?

Black Friday Falder dagen efter Thanksgiving i år er det Fredag den 28 November

Black Friday Markerer starten på juleindkøbsmåneden. Adskillige butikker åbner denne dag tidligt – enkelt allerede ved midnat – med slagtilbud, som folk står i kø for. De mange tilbud og mange tilbudsjægere har tidligere udløst tumultagtige scener og der har været tilfælde af både vold, kvæstelser og skyderi i forbindelse med de ofte store menneskemængder, der presser sig på for at komme først til.

Navnet Black Friday er blevet brugt i flere sammenhænge. Blandt andet til at beskrive den massive trafik, der er dagen efter Thanksgiving. I dag er den dog i stor stil blevet overtaget af detailbranchen. Ifølge wikipedia kan man i den sammenhæng forklare brugen af udtrykket med, at mange butikke har røde tal i regnskabet fra januar til november, men netop efter thanksgiving begynder at vende årsregnskabet til sorte tal på bundlinien.

Der gættes på, at Black Friday sidste år bød på en omsætning på omkring 60 milliarder dollar.

I Danmark har enkelte butikker også taget Black Friday-konceptet til sig og her hos Foto.com vil du finde en hel masse fantastiske tilbud.

Så skriv datoen ned og kom og besøg vores hjemmeside Fredag den 28 November fra midnat til midnat.

Om os

Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Det er nemt! Upload, fremkald og del dine billeder på kun få minutter.

Et flot foto produkt til enhver lejlighed.